Jisses! Frågorna ja!

Ja men juste. Svaren ja.
Evelinas svar:

är blondinbella så intressant som alla tycker????
svar: nej utan tvekan! hon verkar väll urgullig men bloggen är överskattad.
beskriv en perfekt dag!
 
Att vakna en sommarlovsmorgon av att solen lyser genom fösntret och fåglarna kvittrar vackert. Jag tar en lååång frukost ute i solen på vår altan med hela familjen. Så snart jag ätit färdigt ringer jag mina 5 bästa kompisar, Mathilde, Gabrielle, Amanda, Olivia och Ella. Vi bestämmer oss för att åka ut till Amandas sommarstuga. Där åker vi ut med båten och lägger oss på en ö alldeles för oss själva. Solen steker och då och då mellan solen och badet tar vi oss en bulle och lite saft och bara njuter av varandras sällskap och utsikten över Vänern. Med tiden blir vi lite rastlösa och lämnar sakerna på ön och drar ut på sjön för att glida lite på vattenskidor och wakeboard. Vi har så kul att när vi till slut anländer till ön igen är klockan redan så pass mycket att det blir dags att sätta på grillen. Några timmar senare ligger vi i våra sovsäckar under en bar himmel, mätta och belåtna och bara tjötar om livet. Självklart glömmer vi inte att bada näck mitt i natten heller. En dag kan inte blir mycket bättre än sådär.  
favoritplagg?
 
skor. ett par ûbersnygga skor lyfter en hel outfit.
favoritbloggar?
jag har faktiskt ingen favortblogg. jag läser allt jag känner för.
berätta 5 saker vi inte vet om er!
*  innan jag dansade red jag. jag var i stallet i princip hela tiden.
* när jag var liten var dansa det värsta jag visste. idag är det det bästa som finns.
* jag är halvdansk. min pappa är dansk och alla mina släktingar bor i Köpenhamn.
* jag är allergisk mot kvalster, björk, pollen, gräs, katt och massa mer(lyckligtvis inte hund! tack gode gud för det!).
* jag har en dålig ovana att alltid knäcka mina fingrar. om 30 år kommer det inte finnas några ben ha kvar i dom.

Beskriv en perfekt dag och en dålig dag :P
perfekt dag, kika längre upp. en dålig dag.. hmm.
Jag vaknar upp och inser att jag har försovit mig. Jag skyndar att sätta på mig och rusar ut och inser att jag måste cykla i snöstorm. Väl framme i skolan, blöt, utmattad, ofräsh och framförallt hungrig kommer jag in på SO lektionen och får reda på att vi har prov som jag helt och hållet glömt bort. Provet går bajs. Dagen segar sig fram. Vi slutar sent och har direktlektioner hela dagen lång. Efter skolan åker jag dirket till dansen, kör en timmes hip hop, en timmes jazz och gruppträning direkt efteråt. Att dansa när man är på dåligt humör är inte kul!! Särskilt inte när man ska dansa 3 h i sträck heller. Kommer hem sent efter dansen. Allt jag hinner är att käka äcklig mat, och plugga inför franska provet nästa dag. När det blir dags att sova kan jag inte somna. perfekt! jag somnar 3.00 först.
Usch, vill inte änns tänka på en dag som denna!!

Är mode viktigt för er?
Viktigt skulle jag inte påstå. Utbildning är viktigt. Mode är mer ett nöje. Jag älskar att köpa kläder.
Berätta var sin hemlighet
Kommer inte på någon bra just nu.. men jag har opererat bort polyper när jag var liten.  
Varför valde ni att starta en blogg? =)
Det började med att vi varje tisdag innan konfirmationen för ett år sedan inte alltid visste vad vi skulle hitta på. vi skaffade stildagböcker på modette.se och det utvecklades snart till en blogg. fashiontwins hette vi då. varje tisdag innan konfirmationen tog vi kort, drack kaffe, kollade på svamp bob fyrkant och fixade med bloggen. vi hade det jätte mysigt. men efter ett halvår blev fashiontwins lite töntigt tyckte vi. så vi bytte helt enkelt. fashiontwins fick bli deuxpetiteslfleurs. 
Favoritplagg i sommar? :) ni får itne säga jeansshortsen!
en jeansjacka i mc-modell blir perfekt som överdrag i sommar.
Vad går/ska ni gå på gymnasiet?
Jag ska gå samhäll/ekonomi.

har ni några komplex?
Klart vi har komplex! jag är inte direkt överförtjust i mina fingrar och tänder. fingrarna ser ut som korvar och tänderna ser ut som "hej kom och hjäl mig!"

Har ni några allmänna tips att ge? om kläder och hår och smink.
Våga va dig själv. Ha din egna stil utan att kopiera andras, och ta alltid på dig kläder som du trivs i. Detsamma med smink och hår. Trivs du i fem liter foundation eller ett tuperat fågelbo på huvudet så ha det. Om du trivs i någonting ser du mer bekväm ut därmed mer självsäker.

Amandas svar:

Beskriv en perfekt dag Det är en varm sommar dag, jag är solbränd och har det perfekta saltvattenslockarna och är på ett ypperligt bra humör tillsammans med min vänner. Cyklar igenom stan hela natten lång.

Beskriv en dålig dag Det är grått och blåsigt ute, ett sådant väder man kan klara sig utan. Allting blir fel. Jag är stressad utan anledning. Jag har inget att göra, sitter i min soffa och kollar på skit program med ett tuggemi i käften och skolan har gått extra trökt.

Favorit bloggar: svår fråga, har så många.. Jak and Jil  är en av dom.

Är Blondinbella så intressant som alla tycker? Jag är inte så insatt i hennes blogg men hon verkar gullig.

Är mode viktigt för er? Det finns viktigare saker i mitt liv men det tar en stor plats in my heart.

Berätta Var sin hemlighet Jag är ett mussla som är fylld med hemligheter.

Berätta 5 saker vi inte vet om er: *jag har tandställning för er som inte vet. * jag älskar peppar i ketchup*  har inte mer saker att berätta, tyvärr.

Favoritplagg i sommar? :) ni får itne säga jeansshortsen! En enkel byxdress med långa ben och en  skinn  jacka med axelvaddar om det är lite kallt, sandaler till detta blir det perfekt.

Vad går/ska ni gå på gymnasiet? BF

har ni några komplex?  ja min näsa.

Har ni några allmänna tips att ge? om kläder och hår och smink. Var er själva även fast det är skit svårt, försök!. Jag tycker man ska vara naturligt blek på vintern, bara lite puder och rosiga kinder och maskara. Sotiga ögon  på Fest.


Kommentarer
Postat av: angelica

bra svar! ;)

2009-03-06 @ 16:05:25
URL: http://forsvaretshudsalva.blogg.se/
Postat av: Amanda,

Det måste vi göra i sommar!!!

2009-03-06 @ 16:26:00
URL: http://deuxpetitesfleurs.blogg.se/
Postat av: Anni

åh, katten missade frågestunden!

2009-03-06 @ 20:12:02
URL: http://ara.blogg.se/
Postat av: Matilda

PEPPAR I KETCHUP ÄR SÅ FÖRBANNAT GOTT! brabra, nu vet jag att jag inte är onormal, haha! pusssss.

2009-03-08 @ 16:36:36
URL: http://fussdoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0