JEAN SEBERG


invaders must die.


min kamera är broke och på lagning för er som undrar varför jag aldrig lägger upp bilder på mig o.s.v. jag hade gärna visat min jeansjacka som jag köpte idag. den följer med till Borneo. just nu taggar jag som in i till en massa great songs. hundarna kom hem från norge idag också.

E.

never denim.


jävlar vad jag vill åka til Bik Bok just nu och köpa upp hela Never Denim kollektionen!! helvete att det skulle vara så dyrt, eller ja det står oftast en 7 framför två nollor på jeansen :(

Thank you Jesuuus!Fick just reda på att Forever21 finns i Kuala Lumpur i Malaysia som är nästa veckas resemål för min del. Jag säger bara.. Forever21.. YOU MADE MY DAY! Blir borta i Malaysia i två veckor för övrigt. Härligt om nått?

E.

Love it.


städade min gamla garderob i går. Hittade massvis gamalt skit men jag hittade ett riktigt snyggt linne. A

new shoes.


Hemma igen folket!


Snart kommer det lite inlägg.

Hejdå folket!

BRANÄS NEXT!

Fråga!

Vi har samlat i hop alla frågor som vi fått på bloggen men vi har inte tillräckligt många än så fråga på!!
Svar kommer snart hoppas vi så ha tålamod! PUSS

i love this part.


ni anar inte vad jag är glad nu. hundarna måste trott att någon dött för jag skrek högt när jag fick reda på att mina skrikrosa binningar och nya snowboard boots äntligen kommit från Frankrike. ja, kanske inget att skrika högt för tänker ni säkert men som jag väntat på dessa grejor. och vi åker ju liksom på torsdag och annars hade jag fått köra med min gamla bräda och gamla boots+binningar vilket hade varit lika med BAJS. på torsdag åker vi alltså. Braaaanääääs!
åh gissa vad jag ska göra nu? tihi, jag och mamma ska göra semlor och sedan ÄTA semlorna! ovanligt att man äter semlor när man gjort dom va?  Nu ska jag njuta.

E.

U want 2 reach us?


det slog mig plötsligt att ni(läsare) faktiskt inte kan nå oss på något annat sätt en här i bloggen. vi har ju helt glömt av att kanske se till så att ni får en mejladress om ni undrar över något liksom. detlillaextrah@hotmail.com 
där kan ni nu mejla oss. Puss.

love is stronger than jesus. love can kill anyone.


De här jeansen hade jag helt glömt bort. Det var nämligen så att jag lånade ut dom till min vän Olivia som sedan lånade ut dom till Ella som sedan lämnade tillbaka dom till olivia, men nu är dom hemma igen. Det känns som jag har fått ett nytt plagg :) . AmandaB

Funnybanny.


När jag har absolut ingenting att göra brukar jag ta fram min svarta penna och börja måla, riktigt roligt att sysselsätta sig med.  pussAmanda. 

jag längtar ju inte lite för mycket till sommaren!! åh, ge mig!Alltså jag är nyfiken. vad tror ni om modet i vår och sommar i allmänhet? :) hur komemr ni se ut, vilka skor,jackor och byxor kommer ni att ha på er? vilka färger och vilka mösnter? Puss på eran blogg, den är bäst!

Svar: Jag tror mycket på samma som förra året. Avklippta levis shorts, stentvättade byxor och nytt för iår är ju också klorin blekta som jag själv har köpt ett par på Bik Bok för 200. Kap? Ja! Tillbaka till ämnet. Mycket pastellfärger blir det nog också, fransar, fjädrar och grejer. Sedan håller ju det småblommiga i sig såklart. Det passar ju alltid lika bra varje sommar oavsett modet. Satsa på stora smycken också och du pimpar vilken outfit som helst. Kul att du diggar våran blogg. Man blir alltid lika glad att höra sånt.

Nä, nu blir det té med honung och mys i soffan. Puss på alla.

Evelina.

1, 2, 3..Snyggt tjejen!


Vackert.


Jag skulle också vilja kunna ta vackra kort. Ska nog börja en fotokurs eller något, men först ska jag kanske gå klart teckningskursen.

Acne.


Jäklar vad jag skulle vilja ha alla Acnes klädkollektioner!

160109.


Usch jag vill inte till tandläkeren. Denna gången är det väldigt hemskt för jag vet inte om jag ska få tandställning eller inte.. / Amanda.

Snälla någon ge mig vår!


En bild från i våras. // A

I have fun


Jag vill verkligen ha skor, jag behöver skor!!

jag gillar det svarta bakom rubrikerna. lite mer livligt.


pic.är det såhär när man är kär när man är liten?behöver jag säga nått? jag är kär. Lisas skor är helt otroliga. Nu ska jag gå och dö av avundsjuka(eller somna av sömnighet?). 

Evelina. 

Min kropp och mitt sinne behöver värme och sol.


Jag länktar sjuk, sjukt mycket till sommaren, jag vet inte vad jag ska ta mig till ! Amanda

Life is just a bowl of cherries!


Jag känner mig nästa sjuk, har den där uma känslan i kroppen och huvudet känns dubbelt så stort och det gör det inte bättre att jag ska vara barnvakt till en 5 årig flicka om 15 min men man får helt enkelt ta sig i kragen, hon är faktiskt sjukt söt och rolig. Får hopps att hon inte är lika hypperaktiv som hon brukar vara. Amanda


Kaffestuga.


Nemen titta där!

illys caffe i New York designat av Adam Kalkin. Med en knapptryckning förvandlas containern till en 5- rummare med kök, matsal, sovrum, vardags rum och bibliotek. Den är hemma byggt dessutom (grymt) haha.

En liten hälsning ifrån fjällen,Hur har era första dagar i skolan varit? Haha, dötråkiga antar jag. Jag själv har det helt otroligt bra. Alltid lika kul att komma ut i backen. Just nu sitter jag på hotellrummet. Har precis kommit upp från ett bubbelbad och dagdrömmer lite medan jag kikar ut genom fönstret och ser på medan folk flyger över Sveriges största Big Air Bag. Juste Big Air Bag.
Bus kul!  Tänk er ett stort hopp i backen fast istället för att landa på marken landar man på en enoooorm kudde. Med andra ord: Ingen risk för skada. Perfekt ju! Och det är helt fantastiskt att man har backen direkt utanför fönstret också. Nej, nu måste jag kila i ett par kläder. Buffé på resturangen väntar. Ciao!

E.

sälen nästa.

Hej då mina vänner. Nu drar jag till Stöten i några dagar och glider lite snowboard. Det ska bli helt sjukt bra. Datorn följer med så räkna med något inlägg. Massa pussar på er,

Evelina.

tröstgodis.


usch jag vill inte börja skolan igen men ju fortare skolan börjar ju fotare blir det sommarlov. Amanda

Come to mama.


Alexander Wang.

With a sleeping puppy by my side, i´m feeling fine.Great.Guess what? Yeeeees, i´m going too Sälen. Inte Italien och alperna precis men lika bra för det. Hade tänkt att värma upp min nya bräda som jag fick  julklapp inför Branäs senare i januari. Jag åker dit nästa torsdag med hela familjen. Även hundarna. Branäs blir det med mina brudar och skolan. Ville bara säga det.

E.

RSS 2.0