godish shit!


hemma efter en helt grym dag i Göteborg. köpt sinnes mycket saker. allt från jacka och bikini till shorts och klänning.
och såklart det bästa.. om jag någonsin sagt att jag varit kär i ett par skor förrut kan ni glömma det för från och med idag har jag känt på vad äkta kärlek handlar om! love at first sight med andra ord. jag antar att ni vet vilka skor jag menar. fast jag haffa dom i svart. känns så himla mycket Minimarket över dom vilket jag älskar hårt! det är såhär man lirar förstår ni.
kanske invigs dom i skolan imorgon, kanske på kvällen (valborg=krök), kanske i helgen, vem vet. nu ska jag iaf. kila. puss,

Evelina.

dream big!Ah men hallå i stugan! Mig har ni inte hört från ett bra tag. Prioriterar inte bloggen särskilt mycket just nu. Varen orkar eller vill. Men sjukt sugen på köpa kläder är jag iaf. På onsdag pyser mor och jag till Göteborg. Då blir det köp som ska göras som borde gjorts för ett halvår sedan minst. Förutom mitt shoppingsug mår jag almänt fint. Looovely väder!! Igår var det en skön fredag, idag blir det en grym lördag. Fan, livet leker ibland alltså.
Uppdaterar när jag orkar i fortsättningen. Ha det kalas framtills nästa gång!

Evelina.

Chadwick tyler.


00:30 drar jag i väg till Rom, kommer säkert bli mer uppdatering efter lite shoppande i rom. ha det bra! Amanda

Silver


thefoxyman.

___FoxymanX


Usch det är så mycket i skolan just nu så jag hinner inte ta bilder så ni får nöja er med bilder som jag tycker är fina och som ger mig inspration.

xx Amanda


Sonia Rykiels utställningenhttp://www.icity.se/blogg/filippa_berg.html
jag vet liksom inte vad  jag ska skriva längre.. xx

Kantiga former.


Next weekend sticker jag till ROM! / A


Memories of my melancholy whores.


Magdalena Frackowiak en utav dom vackraste modellerna jag känner till.
Förlåt för dålig uppdatering going to try to get better Amanda

Män som hatar kvinnor.

Kom just hem från bion. Män som hatar kvinnor. Tummen upp. En scen var liksom så chokande läskig att jag typ skrek. I hela biografen. Pinsamt, ja. Sjönk längre och längre ner i stolen. Haha, till slut syndes jag nog inte alls.
Det var allt för mig ikväll. Nu ska jag ta mig ett glas vatten och kolla på några avsnitt SATC. Trevlig kväll, (om en halvtimma.. trevlig natt). Jaja, trevlig vad fan ni vill. Ha det.

E.

city girl.


 
det här gillar jag. Fashionsquad.

Holy macarony vad dålig jag är på att ta kort! Jag hade ju t.o.m med mig kameran till stan idag för att knäppa lite bilder.. men icke sa nicke. Dagen har iaf. tillbringats i solen vid Lidan (som är för er som inte bor i Lidköping en å som slingrar sig och delar in staden i en "nya staden" och en "gamla staden"). Inget som bor i Lidköping kan ju ha undgått Lidan, det vill jag lova. Hur som helst, där satt vi och avnjöt våra Häagen Dazs, Cookie Dough (Ben & Jerry´s var slut) med solbrillorna på näsorna och vårjackorna på. härligt, ja! Ikväll blir det pizza. I´m off.

EvelinaChristensen.

mon amour.

helt otroliga kläder, Carin Wester.


Gårdagen blev lyckad. Förferre hos Ludvig med alla 93-boysen och sedan tog vi cyklarna direkt till Club X-clusive. Kvällen slutade tidigare än väntat men den var sjukt kul så länge den varade. Dansade så mycket att jag fick krampt i vaderna, men inte hindrade det mig från att fortsätta att dansa. Hah. Nu ska jag äta firre och sen ska jag ta promenad med brudarna ner till stan. Polka-kulglass i vårsolen är ju precis vad jag behöver just nu. Puss.

Ev.

tonight.Oh YES we are!!

Jäkla skönt. Väldigt dålig inspration.


Så jäkla skön att det är helg och inte nog med det, är det ju påsk lov! i kväll ska jag upp till kompisarna och inte göra något bara vara, det kan va sjukt skönt i bland men man vet ju aldrig om det händer något.Har dåligt med inspration så det har inte varit så mycket bloggande det senaste sorry... ska förbättre mig under påsk lovet!
Amanda Briné

Smokers Outside The Hospital Doors.PÅSKLOV!

jag lever i imperfekt i presens.Ja jag vet inte vad ni har att säga om vädret men oavsett vad ni tycker så fullkomligt älskar jag det! Känns som ett tvärbra väder för lite rollerblades. Blev så sugen nu. Annars har jag suttit på ett café hela dan och ätit mig proppmätt på allt från enorma hallongrottor, mozarella och soltorkade tomater toasts och flan med vitchokladfyllning. Kaffe till det förstås. Förstås. Anledningen till så mycket godsaker var biologiprov imorgon. Måste ju unna sig något kul här i livet. Nu drar ja.

Evelina.

RSS 2.0