I wish i had,



Beatiful. Ge mig!

E.

White trashers,



Hmm, uppdateringen är inte på topp. Senare ska jag träna. Nu är jag hungrig. Vi slutade 11 idag. Något gött, öhja! Imorgon är det skolfoto. Vad man ska ha på sig vette tusan, men vem bryr sig eller? Det viktigaste är väll att man inte upptäcker när skolkatalogen väl kommer hem att man blinkar eller halvblinkar och ser sådär drogad ut, ni vet?!  Det vore ju fy skam. Haha. Men nu ska jag få någoting i magen innan jag drar iväg till dansen. Puss&kram,

Evelina

Fashionfashionfashiontooast!




Alla ord som kan beskrivas med snygg. Så beskriver jag Fashiontoast. Frågan är om det verkligen är lagligt att ha så mycket snygga kläder? I sånna fall borde hon få livstid i fängelse.

längtar redan till nästa helg.



skor. MQ. strupbyxor. åhlens. kjol. lindex. Amanda 


Sunday,



Nu sitter jag och skissar på vad som ser ut att bli en riktigt söt klänning. Den ska sedan sys i syslöjden.

Evelina

Me, myself and my dog,


Fabian och jag hänger ofta på golvet. Det är så soft där liksom. På nätterna dock, delar vi på min säng.  Det blir lite trångt ibland när han lägger sig mitt i, men vi brukar turas om med den platsen så att det ska bli rättvist. Haha.

Evelina

Jag bara gillar bilden.


American apparel.

080824.


rutig. flanell. sjorta. jc. trasiga. jeans. cheaps. monday
jag är väldigt trött just nu och jag har mass viss med saker jag ska hinna med bl.a färga mina ögon fransar och jobba matte och mycket mer.. Det är konstigt att jag måste gör så mycket på en söndag?? Jag som alltid kunde ligga och ta de lungt i våran sköna soffa och kolla på Dora utforskare. Jag fattar inte vad de är som har hänt jag har inte tid att ta de lungt längre bläää. Amanda.

080823.


lång. tee. jc. jeansväst. myrorna.
stängde nyss av strykjärnet jag har nämligen ståt och stryket hela min gaderob. En utav mina knasiga ideer. Jag får nämligen kånstiga ideer lite då då, som i dag jag ville liksom bara gå och stryka alla min kläder i min gaderob  till och med de saker som redan var strykna men det hinndrade inte mej  när jag var i full rölle. Jag soppade till och med ner alla min skor i skokartångrna. De är rätt bra ideér jag får när jag är rastlös. idag är det lördag och det betyder bara in sak party! det belv nämligen inte av i går.. Amanda

American apparel.


den där tröja vore inte fel! jag tror de flesta vet vart tröjan kommer i från men för dom som inte vet kommer den från american apparel. Amanda

Dolls.


Visst är de vackra! Ser nästan ut som en utomjording.

Citronglass.


I kissed a girl just to try it,



Fredag betyder bara en sak. Party.

Ghosts, why cant´t I see you?


Varför såg jag inte skymten av dessa godisbitar under senaste monkibesöket? Hur kan jag missat dom? Det är i alla fall helt klart värt ännu ett göteborg besök för att pillar lite och kanske t.o.m köpa några av snyggingarna. Den blommiga väskan och västen och spetskjolen känns nog mest tilltalande.

Evelina

Like it or not,



Leggins: H&M
Första dagen i skolan. Jag avrundar hela dagen från 8.00-15.00 med ett ord. Uttjatat. Ingen skillnad alls alltså. Vi fick t.o.m läxor. På första dagen? Min franska  lärare påstod sig vara mesig om hon inte gav oss läxor och gav oss sedan istället en till läxa. Två franska läxor första dagen i skolan. Allt är precis sig likt.  Inte roligare, inte tråkigare. Dessutom var jag sjukt trött. Slummra till lite på en lektion och stendog sedan i soffan framför en film när jag kom hem. Men nu är jag pigg. Musse-pigg! Nu blev jag hungrig dessutom. Puss,

Evelina

The world is a better place when it's up side down,boy,





Bilder: Simnch, Marcio Simnch

Idag Göteborg. Imorgon visar vi kläder. Förhoppningsvis. Imorgon börjar skolan också. Det ska faktiskt bli kul( Faktiskt?).  Träffa alla kompisar också. Sen var det ju där med våran klass också. Haha. Den är skön, vad mer kan man säga liksom? Vi har satans kul. Skratt,skratt!

Evelina

all at once.


jeans.Weekday. strumpor.urbanoutfitters. Linne.lindex. Amanda

what.


Ååh så fint.



den där tejen som står vid grytan har väldigt fin body på sig måste ta och kolla in! :) Amanda.

AT HOME WITH ALICE


                                                                                                            viceland.com.

Monkigirl,


Jag har sett att monki har fått in en hel del snygga saker. Lite spets, skräddat..ja ni vet. Den beige västen ligger på rea. Den ska jag absolut spana in imorgon. Då nalkas det Göteborg. Hoppas det blir av denna gången med. Sist vi skulle åka ändrade vi ju oss i sista minuten och sket i det. Men nu, ja nu är det kris. Min garderooob?!!

E.

Vad fan hände igår?..



Jeansshorts: Second hand Topp: Gina tricot Hatt: Bornholm

..ja vad fan hände igår?

"Evelina"

Raj. Raj.


En vit spets topp som jag köpte i vintras på monki.
Söndriga jeans från cheap Monday.
Röd spets bh från H&M. 
Amanda.

Buhu,



Världsrekordet på vem som tycker mest synd om sig själv ligger just nu i mina händer. Mitt finger är fortfarande svullet från gårdagens getingstick och ikväll blir det brakfest. Ikväll blir det alla utom jag. Skit. Men jag glädjs i alla fall åt min syster. Grattis ännu en gång, hjärtat.

Evelina

Vill ha i alla färger


Hjälp. vad . jag vill .ha . dessa. skor. i. kväll. Amanda.

It´s not a usual day,



Kjol: H&M Blus: Monki
Grattis till syster. 18 bast. Nu blir det brunch med nygräddat bröd bl.a. Ikväll sen? Kräftor, krabbor, och sist jordgubbstårta såklart! Ha en bra dag. Det hoppas jag att jag & min syster och resten av familjen ska ha.

//Evelina

She moves in her own way.


Stentvättade jeans. stickad tröja. Amanda.

Black and white,



Det här var ju snyggt. Får man inte lite Footloose känsla, eller är jag helt ute och cyklar?

Önskelista.


I feel alive,



Torsdag är det alltid på torsdagar,





Spetslinne: Rut m.fl. Shorts&Bikiniöverdel: H&M Skärp: Gamalt som gatan Hatt: Bornholm Stövlar: Mammas

En lista, precis som Amanda sa. En lista på alla kläder vi behöver har vi båda skrivit. Min är liksom oändligt lång. Oräknebar. Tja, vi skulle ju ha åkt till Göteborg idag men det blev inte så. Det får bli nästa vecka istället. Hela dagen har jag istället tillbringat med syster framför tv-rutan och kollat på allt från Eva&Adam till Snowdoggs. Snowdoggs är riktgit skön faktist. Eva&Adam går ju också alltid hem. Men nu är mitt ansikte alldeles fyrkantigt. Som pappa alltid säger när jag sitter vid teven eller datan förlänge. Kan vara riktigt irriterande faktiskt när han säger så. Men jag älskar honom ändå. Nu ska jag faktiskt ut och röra på mig lite. Lite. Jycken ska få en liten kort runda runt kvarteret bara. Han kommer bli överlycklig.

//EvelinaC.

Det kallas liten platåsko.



skor- denime
thits- Lindex

Burr! nu börjar det bli kallare och skolan börjar om lite mindre än en vecka :/...Vad ska jag ta mig till jag har verkligen inga höst kläder, min garderob lever bara av sommar kläder! Jag måste verkligen ner till götet och köpa lite gosaker till min garderob i veckan. Har till och med skrivet en lista vad jag ska köpa! så besatt är jag utav att köpa ny kläder! ( det vet jag att Evelina också har gjort ) 
Ciao! Amanda

Bara i skymningen,




Okej, kan alla titta hit lite bara. Gratis makeup, hur låter det? Bra. I vilket fall som helst så tycker jag ni ska kika in här om ni tycker gratis makeup låter lika bra som jag tycker att det gör. Locka dit lite folk också så får du rabatt checkar och sånt på Kicks. Prima ballerina. Som sagt.. allt du behöver göra är att klicka här. Nu nalkas det film med vännerna(tror det blir film i alla fall?). Ha en bra kväll, och förresten! Imorgon åker jag ner till Göteborg för att köpa lite, eller ja, massor av kläder (om jag hittar) till min alldeles för överfylld-av-kläder-jag-tröttnat-på garderob.
 
//EvelinaC. 

Boston.


Just put the foot inside..the outside? Mmm.




Din sko & H&M


Ingen höst utan dessa pjuckar. Snyggare än snyggt.

Fascination.




kofta- loppis
klocka (som har gått sönder..) - loppis
tee- Urbanoutfitters

aah vi kanske ska åka till Kalifornien! en önskan som kanske kommer i uppfyllese

Amanda

Pick a pic,





Oh I wish the summer could last forever..


//
E.

Hösthösthöst,



Tisdag: ny Dag, ny Blogg.



Det är jag som är Evelina då. På fritiden dansar jag (inklsive tävlar) i princip hela tiden. Disco dans och hip hop är det jag tävlar i men även modern dans & balett dansar jag. När jag inte dansar, umgås jag med alla mina underbara vänner(Amanda en av dom), bloggar & syr även när jag har tid över. Det var nog allt ni behöver veta om mig. Jag kommer precis som Amanda blogga mycket om mode och kläder men ibland kanske jag skriver något om hur min dans går och si sådär. Ni fattar, eller hur? Nä, nu är jag nöjd. Ha det bra allesammans,

//Evelina

Hejhejhejhej,

Nya bloggen. Amanda & Evelina heter vi & är här för att stanna(efter lite misslyckade byten).  Hoppas ni kommer gilla bloggen, vilket vi hoppas själva att vi också kommer göra. Haha. Nu kör vi liksom. 

//Evelina Christensen & Amanda Briné


RSS 2.0