en vacances.Om circus 3 h åker jag dit. Franska Rivireran. Borta i fem hela dagar.. hemma lagom till helg. Det ryktas om 33 grader. Fy fan vad goeeett! Puss,


samma style typ.Såg att Frida Fahrman både har samma skor och  topp som mig. Vi lirar på samma still asså. På tal om Bronx skorna ska jag inviga dom ikväll. Ett par slitna jeans får fixa så att det inte blir för uppklätt. Allt för mig. Pusshej.


Sandra Backlund fw 09-10,


Little girl blue.


Skorna ser ut som mina skor bara att jag inte har lika hög plattå.

Amanda

läget är såhär. såhär är läget.

Min kamera är somsagt sönder.. fortfarande. Har inte ens berättat för pappa att den är sönder. Det blir liksom aldrig av. Vet inte varför jag skriver nu heller för jag tycker det är skittråkigt att blogga för tillfället. Ledsen, men det är bara sanningen. Hungrig är jag också. Är mycket sugen på lite snö, en snowboard och grymma backar. Men också, gassande sol, en wakeboard och lite grillning på sjön. Gårdagen var sjukt händelserik asså. Mest dåliga händelser. Vill inte gå in på detaljer men kan säga att brandbil, ambulans, polisbil och sjöräddning var inblandade. Japp, allihopa! Nu ska jag äta för jag var ju hungrig kom jag på precis. Och en sak till. Vänta inte på inlägg från min del. Dom kommer när dom kommer. När jag orkar och vill. Ciao fellas!


Lee by Sherry


in an i-d editorial january 2009, photographed by david benjamin sherry, mmh Jag skull också vilja ha ringar i öron och näsa.

Amanda

Shoe dope


Rachel Pouwer


Anabela Polykunde inviga mitt nya linne utan att förstöra det med en ful kofta. ( Väldigt nöjd att jag har hittat mycket vit till sommaren för jag råkar alltid hamna i det svarta fällan som är jäklig snygg men nu får det vara nog för snart är det sommar!

Amanda

Jagodzinska


har varit en väldigt trög dag fast mycket skön. Hade bara nationella i biologi 8:00 till 9:35.

Amanda


Bolero


Av tsumori chisato

the quiz.
Känner mig som en sengångare. Allt går i slowmotion här hemma. Kom i säng 4 inatt efter att ha käkat nattamat med syrran så det är väll inte konstigt att jag är trött. Nu ska jag plugga engelska och SO.. senare idag är det dansuppvisning. Det kommer bli greeat! Disco, street och MTV-jam är vad som kommer visas från mitt håll. Spelar go musik också. Spotify. Puss och hej,

E.

Psychological stress

I dag ska det pluggas. Jag måste göra klart min teknik redovisning så jag slipper göra den i veckan och även träna på min engelska redovisning. Shit vad jag blir trött på alla dessa redovisningar! först har vi inga alls utan bara massvis med prov och när dom är klara ska vi börja skriva uppsatser i varje ämen och i många fall ska vi redovisa det också. Jag måste säga att  lärarna på skolan är inga höjdare på att planera. Är skoltrött som bara den. Nej fy nu är det nog parta om skolan. Snart sommar lov.

I går blev det bestämt att jag och Elle inklusive familj ska åka till stockholm i sommar, Det ska bli skönt att bara komma bort från allt... fast det kommer ju antagligen dyka upp stress då också men man får försöka att undvika det mesta som framkallar sterss under dagarna.

Amanda

Foxy


Är hysteriskt trött nu efter en lång dag i Götet som gick otroligt snabbt.

DIANA ORVING


How beautiful?


Helgens sminkning kanske?


jag tycker att jag alltid har dom mest tråkigaste kläderna när vi gör något kul, så jag har ägnat min tid efter pluggandet med att testa lite roligare sminkningar som kanske piffar upp kläderna lite.

Amanda


Nya brillor


Nya runda brillor som jag köpte i Italien.
väldigt skönt att vara klar men So, engelska och snart svenska uppsatserna..

Amanda


Roma


Ett halsband jag köpte i Italien som ni säkert kommer att se mycket av farmöver.
känner  att det är dags för mig att klippa navelsträgen till min familjs dator och skaffa en egen bebis. Funderar på att skaffa en macbook som Everts syrra har. Det är nog dags att börja spara nu om jag ska komma någon vart med mina önske mål, (Som inte brukar gå något vidare bra...)

mandy

Nån som sett min dator?

När jag och cykeln begav oss hem från skola idag så planerade jag dagen lite. Till slut var jag fast inställd på att idag är det dags ta tag i skolan. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa en huge kopp kaffe och sätta på.. datorn? Vart faaan är min dator? Kan ni fatta att jag har panik? SO-inlämningen, engelskan och svenskan, ALLT skulle liksom vart inlämnat för minst en vecka sen. Och tänk om det är någon som typ kilat in i vårt hus och tatt min dator och sen dratt. MIN dator, som jag behöver som mest just nu. Får helt enkelt hoppas att det är mor min som snott den, vilket är högst ovanligt eftersom att hon aldrig ens rört saken någonsin förut. Aja positiva är ju att jag har en undanflykt till att inte behöva plugga nu. Istället har jag snappat åt mig syrrans macbook och sitter nu i sängen och spelar spel på facebook.
Ville bara tala ut lite om mina problem. Ciaaao!

 Evelina. 

F*ck.


Jag ligger på mage huvud rumpa fötter knä ansikte med andra ord tråkigt. Det kallar jag slutet på en stressad dag vilket i detta laget borde låta skönt i mina öron men Ikke sa Nikke, för när man har varit så hyperaktiv som jag  går det liksom inte ta det lugnt!

neej nu får jag göra något åt saken! Ska gå upp och springa några varv i mitt nya tomma rum. Så får man hoppas att jag kommer kunna slappna av till GGirl.
F*ck det börjar ju nu!´Amanda


weekend wars.

min kamera är BROKE. paj. sönder. ur funktion.. you name it.
langar 3 härliga mobilbilder med mästerkvalité. ska lämna in kameran snart. måste visa mina frääächa skor ordentligt ju!
aja, ikväll bär det till stranden med grillning och muppar. hatar att helgen snart är slut.

Evert.

Sorry


Ssså jävla surt att jag missade valborgsfirandet i går tackvare hög feber, jag antagligen fick genom Luftkonditioneringen i flygpalnet påvägen hem från Rom och apropå rom så var det sjukt roligt, vi besökte Peterskyrkan som var hur eklusiv och vacker som helst och vi lyssnade även på poven när han talade till folket (det var mäktigt), hur som helst besökte vi alla sevärdigheter som går att se rom. Föresten så lever verkligen dom flesta italienarna upp till sitt rykte...

Förlåt för dålig uppdatering men det kommer när det kommer och plus har jag ju massvis med saker jag shoppade i rom jag vill visa er så jag får försöka ta mig ork att ta kort..

Amanda.

RSS 2.0