Tina Chow i vogue, 1984

        
        
        

Kate,


-Doutzen-kroes-by-jan-welters-


Skit snygga foton på Doutzen. A

//self service

flickr

Du är för vacker..


Lovely dress, Skulle inte sitta fel i nu läget..

To-to-to-torquay.
Nu tar jag och dessa töser flyget till rivieran, igen. Fast denna gången är det engelska rivieran. Tre veckor utan varken mammor eller pappor. Kanooooners! Måste packa, fixa musik och allt vad det innebär. Kommer inte sakna så mycket här i Lidköping och Sverige men en filur kommer jag iaf. sakna lite x-tra  and you know who you are. Nu måååste jag packa. Tårta och kaffe snart. Gott Sommarlov alla snyggingar,

Ev.

Mer än hälften försvinner.


På måndag  åker alla i gänget iväg i tre veckor, då blir det bara jag och Ella kvar, men kul blir ju det.

Marseille.'Marseille var feeeeeeett goett! Förväntade mig en storstad med avgaser, en fiskluktande hamn med slitna båtar och ett regnigt väder. Och vad fick jag? Jo, ett paradis, med betoning på paradis. Vita stränder, turkost vatten, hett väder och en super fin stad med en hamn full av lyxbåtar. Resan innehöll en shoppingdag i Aix en Provence bl.a. Där var det markander, trånga små mysiga gator och uteserveringar som gällde. Fick tyvärr bara med mig en klänning från American Apparel hem. En annan dag tilbringade vi i Cassis. En mindre liten kustby med hamn, stad och strand precis intill varandra. Där fick vi även en båttur och såg Calanques öarna. Jag, Gabrielle och Mathilde satt allra längst fram i båten i bikini medan våg efter våg skvätte ner hela oss. Sjukt kul!

Annars så har det vart modevisning på schemat idag. Gick för Vero Moda, Synsam, Smycka och lite andra små butikskedjor här i Lidköping. Det var riktigt kul! Blev stylad i en grym frill. Sminkningen däremot var jag halvnöjd med men nu ska jag inte klaga. Ärligt så ska jag faktiskt sova nu. niiighty!

Ev.

hmm.


Åkte till Ikea med förhoppning på att hitta snygga ting till mitt nya rum. Åkte hem med besvikels, hittade bara ett överkast.


RSS 2.0