summer skin.



JA, jag vill ha sommar!

E.

UN COUPE DE MAIN.


70 tals solgalssögon jag fyndade på tradera Amanda.

mr. understanding


när jag för första gången såg dessa skor.. försvann alla drömmar jag hade och ersattes bara av en enda. mer behöver jag väll inte säga.

dags att förbereda sig lite. ikväll blir det dansföreställning i skara och imorgon barty. kaffe får bli min förberedelse. aj löv!

Evelaaaajna.

THE BROOKLYN GANG.


BRUCE DAVIDSON.

HAMTILTON.


Razorlight.



Dom där tightsen kommer göra susen i min garderob just nu känner jag. Inköps så fort staden ligger i mina händer.

Ev.

north london trash.


SHITFACE.


Nu ska jag plugga svenska. Blus secondhand AMANDA.B

bitter sweet.


STORE - GRAPHIC.


SUNDAY/EVENING/SUN.


fy ska plugga...

LINNÉA HETER HON.


Var bara tvungen att lägga ut denna sjukt snygga bilden på min group-mate Linnéa Stridh. Hon är en modell hela hon(hoppas du inte blir arg för att jag lägger ut den). Haha.
Missa inte Grey´s ikväll bara!!

Evelina.

NADIA CASSINI.


Jag kan springa fem varv runt jorden av glädje om jag fick skorna. Smyckena är också gudomliga . Amanda

Malaysia/Borneo






Ah men alltså jag har så sjukt mycket bilder från malaysia och borneo att jag inte vet var jag ska göra av dom. Så när jag inte har några andra roliga bilder att lägga ut så blir det liksom dessa bilder som åker in istället.
Här är iaf. sista veckan av semestern på ett supersnyggt hotell.
GE MIG SOMMAR HALLÅ!!!

Evelina.

STRAW/HAT.


Solhatt från Å                                                     Amanda

Elsa schiaparelli.


Elsa Schisparelli glovs.

Elsa schiaparelli

Elsa schiaparelli  Shoehat

DANSK KONST.


Gudomligt vacker! en blid från dansk modeveckan förra året. 
Det är ju helg, det hade jag glömmt, Gött. Amanda

TIBERIUS.


sitter på en boring SO lektion...A

B-b-b-bored.



Ella, Mathilde Gabrielle & Evelina.

DEATH CAB.


Sitter i sängen och lyssnar på Death cab for cutie. Bra skit. Klockan tickar & tickar. Mami & Papi workar båda två så det finns liksom ingen tid när man borde gå och lägga sig ikväll. Inte för att jag är trött heller för den delen. Idag har jag gjort ett teknikprov och imorgon ska jag ha ett nationellt i svenska och ett muntligt i SO. Och förresten! Vi har nästan bokat en resa till Frankrike nu, med franskagruppen. Marseille blir det. Rivieran. I juni. Men JA TACK!

Evelina.

THE ACNE SHOES.


jag kunde inte låta bli..




vi hade en hel del kul när vi gick i åttan. sjukt hur mycket man har förändrats sen dess. men saknar den tiden mycket.

Atomic bombs.


SVAR ÄR PÅ GÅNG. jag köpte tröja på bilden, tråkig men skön att ha i skolan. Amanda

SHOES PORN.


Opening ceremony.

Mon Amour.



superhumöret har agerat. har duschat och käkat efter ett dödens jobbigt danspass. höll på att svimma hela tiden. men nu, nu är jag fit for fight igen. typ. inte peppad att det blir en livlig kväll. kör nog på mysa-med-mor-far-och-hundarna-i-soffan-stilen. det är lix det jag är sugen på. imorgon blir det bio förhoppningsvis. Män som hatar kvinnor. Rawr!

E.

ANGRYFACE.


MONKI, CHEAP MONDAY. Mina svar på frågorna kommer snart, har inte riktigt orken att sätta mig och skriva svar. Amanda.

Jisses! Frågorna ja!

Ja men juste. Svaren ja.
Evelinas svar:

är blondinbella så intressant som alla tycker????
svar: nej utan tvekan! hon verkar väll urgullig men bloggen är överskattad.
beskriv en perfekt dag!
 
Att vakna en sommarlovsmorgon av att solen lyser genom fösntret och fåglarna kvittrar vackert. Jag tar en lååång frukost ute i solen på vår altan med hela familjen. Så snart jag ätit färdigt ringer jag mina 5 bästa kompisar, Mathilde, Gabrielle, Amanda, Olivia och Ella. Vi bestämmer oss för att åka ut till Amandas sommarstuga. Där åker vi ut med båten och lägger oss på en ö alldeles för oss själva. Solen steker och då och då mellan solen och badet tar vi oss en bulle och lite saft och bara njuter av varandras sällskap och utsikten över Vänern. Med tiden blir vi lite rastlösa och lämnar sakerna på ön och drar ut på sjön för att glida lite på vattenskidor och wakeboard. Vi har så kul att när vi till slut anländer till ön igen är klockan redan så pass mycket att det blir dags att sätta på grillen. Några timmar senare ligger vi i våra sovsäckar under en bar himmel, mätta och belåtna och bara tjötar om livet. Självklart glömmer vi inte att bada näck mitt i natten heller. En dag kan inte blir mycket bättre än sådär.  
favoritplagg?
 
skor. ett par ûbersnygga skor lyfter en hel outfit.
favoritbloggar?
jag har faktiskt ingen favortblogg. jag läser allt jag känner för.
berätta 5 saker vi inte vet om er!
*  innan jag dansade red jag. jag var i stallet i princip hela tiden.
* när jag var liten var dansa det värsta jag visste. idag är det det bästa som finns.
* jag är halvdansk. min pappa är dansk och alla mina släktingar bor i Köpenhamn.
* jag är allergisk mot kvalster, björk, pollen, gräs, katt och massa mer(lyckligtvis inte hund! tack gode gud för det!).
* jag har en dålig ovana att alltid knäcka mina fingrar. om 30 år kommer det inte finnas några ben ha kvar i dom.

Beskriv en perfekt dag och en dålig dag :P
perfekt dag, kika längre upp. en dålig dag.. hmm.
Jag vaknar upp och inser att jag har försovit mig. Jag skyndar att sätta på mig och rusar ut och inser att jag måste cykla i snöstorm. Väl framme i skolan, blöt, utmattad, ofräsh och framförallt hungrig kommer jag in på SO lektionen och får reda på att vi har prov som jag helt och hållet glömt bort. Provet går bajs. Dagen segar sig fram. Vi slutar sent och har direktlektioner hela dagen lång. Efter skolan åker jag dirket till dansen, kör en timmes hip hop, en timmes jazz och gruppträning direkt efteråt. Att dansa när man är på dåligt humör är inte kul!! Särskilt inte när man ska dansa 3 h i sträck heller. Kommer hem sent efter dansen. Allt jag hinner är att käka äcklig mat, och plugga inför franska provet nästa dag. När det blir dags att sova kan jag inte somna. perfekt! jag somnar 3.00 först.
Usch, vill inte änns tänka på en dag som denna!!

Är mode viktigt för er?
Viktigt skulle jag inte påstå. Utbildning är viktigt. Mode är mer ett nöje. Jag älskar att köpa kläder.
Berätta var sin hemlighet
Kommer inte på någon bra just nu.. men jag har opererat bort polyper när jag var liten.  
Varför valde ni att starta en blogg? =)
Det började med att vi varje tisdag innan konfirmationen för ett år sedan inte alltid visste vad vi skulle hitta på. vi skaffade stildagböcker på modette.se och det utvecklades snart till en blogg. fashiontwins hette vi då. varje tisdag innan konfirmationen tog vi kort, drack kaffe, kollade på svamp bob fyrkant och fixade med bloggen. vi hade det jätte mysigt. men efter ett halvår blev fashiontwins lite töntigt tyckte vi. så vi bytte helt enkelt. fashiontwins fick bli deuxpetiteslfleurs. 
Favoritplagg i sommar? :) ni får itne säga jeansshortsen!
en jeansjacka i mc-modell blir perfekt som överdrag i sommar.
Vad går/ska ni gå på gymnasiet?
Jag ska gå samhäll/ekonomi.

har ni några komplex?
Klart vi har komplex! jag är inte direkt överförtjust i mina fingrar och tänder. fingrarna ser ut som korvar och tänderna ser ut som "hej kom och hjäl mig!"

Har ni några allmänna tips att ge? om kläder och hår och smink.
Våga va dig själv. Ha din egna stil utan att kopiera andras, och ta alltid på dig kläder som du trivs i. Detsamma med smink och hår. Trivs du i fem liter foundation eller ett tuperat fågelbo på huvudet så ha det. Om du trivs i någonting ser du mer bekväm ut därmed mer självsäker.

Amandas svar:

Beskriv en perfekt dag Det är en varm sommar dag, jag är solbränd och har det perfekta saltvattenslockarna och är på ett ypperligt bra humör tillsammans med min vänner. Cyklar igenom stan hela natten lång.

Beskriv en dålig dag Det är grått och blåsigt ute, ett sådant väder man kan klara sig utan. Allting blir fel. Jag är stressad utan anledning. Jag har inget att göra, sitter i min soffa och kollar på skit program med ett tuggemi i käften och skolan har gått extra trökt.

Favorit bloggar: svår fråga, har så många.. Jak and Jil  är en av dom.

Är Blondinbella så intressant som alla tycker? Jag är inte så insatt i hennes blogg men hon verkar gullig.

Är mode viktigt för er? Det finns viktigare saker i mitt liv men det tar en stor plats in my heart.

Berätta Var sin hemlighet Jag är ett mussla som är fylld med hemligheter.

Berätta 5 saker vi inte vet om er: *jag har tandställning för er som inte vet. * jag älskar peppar i ketchup*  har inte mer saker att berätta, tyvärr.

Favoritplagg i sommar? :) ni får itne säga jeansshortsen! En enkel byxdress med långa ben och en  skinn  jacka med axelvaddar om det är lite kallt, sandaler till detta blir det perfekt.

Vad går/ska ni gå på gymnasiet? BF

har ni några komplex?  ja min näsa.

Har ni några allmänna tips att ge? om kläder och hår och smink. Var er själva även fast det är skit svårt, försök!. Jag tycker man ska vara naturligt blek på vintern, bara lite puder och rosiga kinder och maskara. Sotiga ögon  på Fest.


Balmain 2009.


 (klicka på bilderna)

sitter på sjukhuset och drömmer mig bort i Balmains vsining. annars är det ju helg också!

E.

intresseklubben, hallå?!



sitter vid facebook, bilddagboken, msn, blogg.se.. ja hela köret typ. kul? tjaa.. endel av vardagen liksom. man tränar man kommer hem, man käkar och man sätter sig här igen. mami och papi undrar ju liksom: "men sitter du vid datorn nu igen! du kommer ju snart bli fyrkantig i ansiktet!"  inte fan bryr jag mig.  vad ska man annars göra? teven, visst men där blir man ju minst lika fyrkantig som vid datorn. inte för att jag någonsin missat ett avsnitt av desperate houswives, ugly betty, grey's anatomy, gossip girl o.s.v. o.s.v.

vad jag vill säga är att jag på kvällarna inte har annat för mig än att sitta vid datorn eller teven. vem väljer att sitta och stirra in i en vit vägg framför att läsa utsökta bloggar, hallå?!
nämen hörrni, allt för mig för stunden. en sak till vill jag bara säga. jag älskar era bloggar! sluta aldrig blogga! utan er måste jag sitta och stirra in i en vit vägg hela kvällarna..
 
Evelina.


Känner för att stoppa huvudet i mjölk..


sitter i skolan igen..

Miss Amanda.


tee med axelvaddar från mtvtfss-weekday.


DAZED CONFUSED.


Dazed Confused magazine.


Evelina Astrid Tove.


YSL...


Sitter i fucking skolan..

SCARY NECK.


Hitta min solglasögon från förr året jippi! Amanda


Åhh


jag blev som galen när jag gick in på urban outfiters hemsida! jag vill åka till stockholm nu och köpa skönheterna men jag ska inte ditt förens i sommar... A

GERMINAL.


kom nyss hem från en dag i götet, det kommer sakta men säker komma bilder från det jag köpte m.m Amanda


faster elektro.




Har precis kommit ur duschen efter ett svettigt träningspass. Laddar om lite med go musik och sminkar mig. Snart ska jag, pappa och syster (och hundarna, förstås) krypa upp i soffan med lite thaimat. Men inte för en lång stund. Jag ska pallra mig ut sen också. Vad vi ska göra får vi se. Vi är spontana typer helt enkelt. Vi tar dagen som den kommer och gör endast saker som vi känner percis just nu... med andra ord planerar vi aldrig innan vad vi ska göra.. vi bara drar iväg någonstans. Nu vet ni, om det nu var någon som undra. Ha en bra kväl i alla fall. Pussar från,

Evelinaaaaa.

Malaysia & Borneo del 1.







Ni kommer nog få se en hel del med bilder från min resa nu dom kommande dagarna. Här var var vi iaf. dom första dagarna. I Kuala Lumpur, Malaysias huvudstad. Vi lyckades komma på det kinesiska nyåret så det var parader och massa liv på stan. Inte för att det brukar vara tomt på folk annars.. det är ju en storstad. Helt knökfullt med folk var det iaf. Malaysisk tv och allt var där. Gissa vilka som blev inzoomade? Jo, VI såklart! Annars åkte vi mest runt och såg staden, shoppade lite och drack starbucks stup i kvarten. Snart kommer det fler bilder..

Evelina.

RSS 2.0