streetstyle.




Ge mig kavajen däruppe & jeansen därnere. Nu!

E.

MARIANNE FAITFULL.


jag vill ha hennes solglasögon. Nu blir det secondhand. Amanda

Willy.




Sitter med lillen i knäet just nu. Minns när han var sådär liten... inte för att han är mycket större nu, mer... lurvigare. Han liknar faktiskt en liten lurvboll.

E.

RU VOGUE JUNE 99.


i Helgen kommer det säkert bli mer roligare bilder från oss, har inte hänt något i veckan att visa men i helgen kommer det!

YSL= Eiffeltornet.


gossip.girl.taylor



ni vill inte veta vilken otur denna dag har innehavt. påsar med matteböcker och smink glömda på bussar, gröt som svämmar över i micron och mycket mer. usch, hoppas verkligen onsdag bli bättre. börjar redan flaga bort all brun färg också. buhu!

E.

ROXANE.


Ännu en jobbig måndagsmorgon med trötta ögon. Ska träffa Evelina för första gången på två veckor, hon kommer vara sjukt brun.. men hon förgyeller min måndag. Amanda

Åh nej, nu är den där sjukt jobbiga Evelina tillbaks!


Japp, trots att det har känts som om jag aldrig skulle komma tillbaka till kalla, gråa Sverige har jag faktiskt gjort det. Kommit hem. Dessa två veckor har gått så våldsamt fort, jag har knappt hunnit blinka förrän vi flög från det ena stället till det andra - alla ställen lika fantastiska på sina sätt. Okej, jag ska allt försöka välja ut några av mina hundratals bilder som jag har tagit under resan.. det blir svårt men det ska nog gå så ska jag visa er lite av vad jag har hållt på med under havla februari månad. Men inte nu! Kom hem för ungefär en timme sen och har knappt hunnit sätta mig ner innan jag ska iväg och träna. Vill inte..men har jag något val? haha, nej nu låter det som någon tvingar mig att dansa. Nej itne tvingar mig att dansa men jag måste träna om jag ska kunna prestera något bra på nästa tävling. Så ajöss för sekunden. Så småningom ska jag berätta lite grundligare om min helt otroliga, fantastiska, bästa-någonsin-resa. Puss så länge.

Evelina.

NICESHIT.


KATHEYES.

k
Killmyshades

Jonnie craig.

Olesya Senchenko.


EVERY NIGHT EVARY DAY.


Tee weekday, skor vagabond lånade utav en vän, solglasögon, byxor och en basker secondhand. Sitter och funderar över om jag ska ha på mig detta i morgon fast utan glasögonen, vad tycker ni? haha
Sitter och skissar lite till mitt projekt som jag ska börja göra nu i vår. Ni får inte veta än, det kommer bli en liten översasking som ni kan vara en dela av sen om ni vill. A

Britt Ekland 1970


Hade mattematikprov nyss, fy vad jag hatar mattematik !

INVIGNING.


Invigde min ny basker och mina gubbbyxor som jag hade när jag gick och shoppade på ålhens och även på min mysiga kvällspromenad, detta köpdes på secondhand.  Köpte ett rött nagelack för att få lite vår känsla, är så less på det svarta. Amanda Just nu: BECK söndagar kan faktiskt vara riktigt sköna.

Am-lul.


Amlul.com beautiful blog

ISABELLA BLOW


1958- 2007
Juste det är ju alla hjärtans dag!!

Magdalena Frackowiak.


MINIMARKETSHOES.


Varför måste minimarket göra så snygga skor? varför måste det vara så dyrt?

DON´T TELL THE WORLD WHAT WE KNOW.


I morgon åker jag, Ella, Mathilde och kanske Olivia ner till götet för att shoppa lite. Jag har kollat på en byxdress med zebra tyg från H&M, är det någon som vet hur mycket den kostar?? Amanda

dressed in black


Höga byxor cheap monday, skinnpaj, mq, svart läppstift ?? och skor från DonDonna.
Sitter och dricker te och kollar på nyheterna och funderar över om jag ska åka upp till kompisarna som bor några kilometer bort vilket är lite jobbigt eftersom jag är tvungen att cykla.

In the sunshine.


Ännu en dag av sportlovet har gått och jag har inte gjort något vettigt, det känns inte bra. A

in the night's last hours.


Sknn jacka med axelvaddar från mq, lindex-bustier. AmandaB


Sigrid


Har inget at skriva om förutom att det är väldigt skönt att det är sportlov.

sophie


Kiki de montparnasse.


Inspireration för Jil Sanders vårkollektion.

SONICALLY SPEAKING #


Ganska lame fredag, har roat mig med att ta bilder på mig själv. AmandaB


Nu drar jag till SOLEN & VÄRMEN.





Okej boys and girls. Ett sista farväl innan jag drar iväg. Ska åka till Landvetter om cirkus en timma och sedan ta flyget till Amsterdam för att mellanlanda innan vi flyger vidare till Kuala Lumpur(Malaysias huvudstad). Där ska vi sedan strosa runt på gatorna i två dagar för att sedan dra ut till regnskogen. Där ska vi vandra runt i 5 dagar och gå ut på en massa utflykter, bl.a. ska vi sova i regnskogen bland alla apor och djur. Det blir nog inte mycket sömn dock, med tanke på alla ap-fights. Sista veckan ska spenderas på detta hotell och bara softa vid poolen och på stranden, käka god mat på kvällarna och bara njuta av omgivningen helt enkelt. Nu ska jag packa ner mitt resegodis som består av Never Stop, Geisha och Sura Winegums(jag ville egentligen ha PimPim men det fanns inte). Ha ett bra sportlov allesammans och så ses vi igen om 16 dagar.. vem vet, kanske dyker det upp något inlägg under min semester. Massa pussar,

Evelina.

I-rony



En 14 timmars lång resa väntar om 1 dag.. finns inget annat sätt att överleva den på än med musik. musik. musik.
...såååå, tipsa. tipsa. tipsa. Lite om min musiksmak då? Allt jag har att säga är att jag gillar allt från rock till pop. Med andra ord gillar jag ALL musik, som är bra såklart!

Ev.

why do I want U, now that I can´t have U, why did´nt I just want U babe, when I hade U babe.





Lyssna och njut

Yes, det är alltid så himla härligt att vakna fem i 8 när man börjar 8 och inse att man har nationella om 5 min. men som tur är att man heter Evelina Christensen och lyckas klä på sig och ta sig till skolan på 10 min(och nej jag bor inte 20 m från skolan...snarare 2-3km). kom faktiskt bara 5 min försent. fast fatta att jag flåsade och typ hyperventilerade av stress då. haha, aja själva provet gick la bra när jag väll lugnat ner mig lite. nu dricker jag té och småkikar lite på hide and seek. den börjar bli långtråkig såhär vid tredje gången man ser den. ska sova inom 1 h bestämde jag mig just för. GOOD LUCK!

Evelina Christensen

CHLOE.


Jag har försökt göra något snyggt med min a liknade byxor men har aldrig lyckas, Testade i fredags men lyckades inte alls. Får försöka med något annorlunda till och förövrigt älskar jag stolen, tavlorna och hela bilden. Juste jag hade ju nationella i dag, Skönt att det är över! Konstigt att inte alla skolor har det samtidigt.

Amanda 


EVELINA DU HAR DET BRA!


Måndag går till skolan och senare på kvällen börjar teckningskursen. Tisdag svenska nationella börjar och håller på i 80 minuter sedan blir det dans i tre timmar. Onsdag en helt vanlig skoldag, kanske fika med vännerna efter skolan. Torsdag ytligare ett till nationellt prov i svenska fast det håller på i ungefär tre timmar i stället. Klockan 19:00 - 21:30 är det dans med alla högstadieskolor. Fredag LEDIG från skolan! ( Är avis på Evelina som ska på utlands semester utan mig! )   så här ser lite av min vecka ut.

Amanda.


baby, that´s the best of me.





sitter uppkrupen i en fåtölj med en huge kopp chai té och låter en massa go musik fylla mina öron. det är en såndär dag när man inte har något planerat förutom att bara sitta och dega framför teven. det är ont om sånna dagar i mitt liv. ganska så weirdo eftersom jag älskar dom. ska nog ta mig något att äta snart också.. kanske sätta på en film. Sherdil var ett bra tag sen. yeyeye, njuuuuuuta ska jag iaf. göra. ledighet är guld värt! Ciaaaaaaao!

Ev.


ha en bra fortsätting av söndagen..


Min söndag började perfekt det var sol ute och man kunnde ligga kvar i sägen och kolla ut genom fönstret, men det dröjde inte lände förens man var tvungen att gå upp och äta frukost. När klockan var runt ett tiden kom jag på att resa i tiden (är en grupp i våran skola som samlar in pengar tilll en romresa) skulle ha tårt buffé, så jag fick ställa mig i köket och göra två tårtor på typ en kvart, och sedan åka iväg till skolan.. A

love is my, drug is my heroin.

'

älskar att bara sitta vi datorn på söndagar. imorgon är det ny vecka och ny vecka means: endast 4 dagar kvar till Mallis. greeeeeeeeeeat!! förövrigt ser jag typ missbildad ut på den första bilden... har man brist på bilder så har man helt enkelt.
Pusssssar,

E.

RSS 2.0