ibetyoulookgoodonthedancefloor.



Höst. Det förknippar jag med koftor, fik överfyllda med stearinljus & såklart alla lövens färger. Visst är det galet mysigt att komma hem och sedan när det börjar mörkna tända lite ljus och värma sig med en filt? Och såklart med kaffe & kaka också. Idag fick jag i alla fall gå hem från skolan. I kylan. I regnet. Med mitt paraflax(paraply). Trots att det är typ 4 km från skolan hem till mig och jag fick bära på skolväskan. Och jag som är förkyld dessutom. Men tortellinin väntade på mig här hemma. Tortellini med smör, det är grejer det förstår ni. Snart ska jag på möte i skolan. Ajöss,

E.

raw.


Minnesota me.

Jen. AmandaB

coldashell.



Blää. Jag har blivit överfallen av förkylningsviruset precis som alla andra vid den här årstiden. Och jag kan lova er, så mycket som jag nyser och snörvlar så smittar jag ner allt & alla som kommer i min väg. Nu ska jag ändå försöka kila iväg till skolan. Mamma skjutsar. Skönt. När jag kommer hem ska jag decka i sängen typ.

Evelina

Intheblackroom.


h.e.j


tee och jeans från Weekday.

l.le.leo.leop.leopa.leopar.leopard.



Desperate Houswives rullar alltid på rutan hemma hos mig vid 2 tiden. Där är vid den tiden jag oftast kommer hem från pest-skolan. Och idag var det inget undantag. Ligger alltid ihopsjunken i min säng med filt och dricker chaité utan att missa ett ögonblick av den grymmaste serien av dom alla. Men det är ingen vanlig dag för det. Utan det är min kära mammas födelsedag idag. Så ikväll blir det födelsedagsmiddag vilket alltid leder till sjukt god mat. Och tårta förstås! Förövrigt kan jag bara säga att jag är galet sugen på leopardlinnet på bilden. Raaawr!

E.

likeitwasyesterdayandthedaybeforethat.



Evepevepäronpuff.

Sammet.Sammet.


Sammet.sammet.sammet.sammet.sammet.sammet.sammetskjol- PK- Secondhand. AmandaB

Mygirlfriendssaid.


Godmorningmybestfriend.


My.Sunday.


Svart fejk päls halsduk. Monki. Äta kaka. plugga. chilla. Amanda.

Skater.dater.


viceland.

Porcelain.



Kom just hem. Från M. Där käkade vi mackor med smält ost, skorpor och drack té. Nu sitter jag här skriver en "to buy-lista" och låter Porcelain gå på repeat. Tycker låten passar allmänt bra in på bilden också. Lyssna och skåda bilden och ni kommer fatta vad jag menar. Enough. Snart ska jag dansa. Ska bli skönt att få träna lite. När jag kommer hem blir det mat & mys framför rutan. Love.

E.

Autumn.



Ella & Amanda

There's gonna be a party, next they wash my body.



ThecityalsoknownasLich.







Hemma igen. Köpte ett tyg på PK:s second hand och en present till mamma. Jag & syster hade svårt att slita oss från cafét med världens godaste(och största) chokladbollar och det godaste kaffet. När vi kom ditt först fanns det ingen plats så vi fick sätta oss på uteserveringen. Mysigt med filtar det med men när vi väl skulle gå och beställa så plötsligt stod det bara där. Våran favorithörna på cafét. Två dundersköna fåtöljer, precis vid brasan. Där föredrar vi alltid att sitta och nu mitt på dagen när det är som tjockast med folk så var dom två fåtöljerna lediga. Oj, då blev vi lyckliga. Haha. Snart ska jag dansa. Puss.

E.

Hej.du.fina.


b.e.a.r.


skor- dinsko. Söndiga jeans- Cheap monday. Amanda

I fell in love with the seaside.



Frukost. Stan. 2 & hand. Fika.

E.


dream.


rockbjön


I morgon är de lördag då betyder de en ska, jag ska fram på stan med mammi och kika lite på 2 hand och ficka i timmar. Amanda.

Going on sixteen,



Allvarligt? Är det någon som kan hjälpa mig och Amanda eller? Vi är helt lost när det gäller designen här på bloggen om man säger så. Allt vi begär är en bild högst upp vid Deuxpetitesfleurs -loggan. Det är allt. Någon som har lust att förklara hur man gör?

Det där blåa strecket högts upp är heller inte så snyggt. Bort med det!!

Love lockdown. Lockdown.




Firade att helgen är här tillsammans med mamma & syster idag. Vid 12 bänkade vi oss på stans mysigaste café och köpte alla tre dagens innehållande kykling-mozzarella- & soltorkade tomater-toast, kaffe och kaka. Där satt vi sedan och prata på hur länge som helst. Sedan kikade jag runt lite på stan med Mathilde, Gabrielle & Ella. Blev plötsligt så sugen på att köpa billigt typ på en second hand och sy en söt klänning. Men det får bli imorgon. Då är dom få second hand affärerna vi har här i Lidköping öppna. Måste köpa en present till mamma också. Hon fyller år på måndag. 30 min massage kanske vore nått? Nu får det bli en bok, chaitté och sedan en tupplur. Får se vad planerna leder till ikväll..
Puss.

E.

theworld.


Fredag jihoo

mybestfriend.


rutig oversize kavaj de är min grej. mandy boy

Couldsomeonejustsendmeafur?



Bild: Emmas Closet

For the windows in paradise,


Thursdaysoonfriday.



Dagens. Franskan sög mindre än vanligt idag(?). Vi spelade spel. Jag förlora. Nu kollar jag på Vänner och dricker kaffe. Det är mycket bättre än skola. Men imorgon är det helg och jag ska fira med mamma och syster på ett fik med kaffe, kaka och filtar. Fast innan det är fredag har jag lite annat att göra..hemkunskapsinlämning och träning. Snart. Inte än på ett tag. Har lite tid över att kolla färdigt på Vänner först, innan jag sätter igång. Ciaaao!

E.


She said 'Boy you´re crazy!' 'Nah, I'm Shwayze.'



Jag har sagt det förrut men jag säger det igen. Shwayze alltså! Daaaamn!  Jag tröttnar aldrig. Musiktips vare va? Missa inte deras dundersköna show på MTV. Buzzin. Love at first sight.

buzzin
corona & lime

hollywood

E.

Why?


Din sko

Psst, my lovers.



The shoooees. Ellos. 379,-. Galet snygga. Galet bra pris. Köpa? Hmm..får se. Har lite ångest. Kikar runt på massa sidor och vill köpa en massa saker. Men dessa blir det kanske och några klännigar från Asos.com. Annars har det vart orienterigsdag hela dagen i skolan. Fick en bra tid, tror jag. Kom hem vid 1 tiden och bada bubbel och såg på gossip girl. Nu ska jag käka och sedan plugga engelska. Boooring! Ska försöka orka med att ta lite kort på mina nya skor någon dag också. Men inte nu. Sorry för dålig uppdatering, förresten. Puss på er,

E.

Detta är en bildblogg.


Kate.

Welcome to the west side,



Kanelbullsbak har det varit sen 11 idag då vi slutade skolan. Behöver jag änns nämna hur jäst min mage är och hur ickesugen jag är på att baka nu. Blä. Men nu måste jag tagga om. Byta om också för den delen. Ikväll ska jag och syster ut och äta med bror och brors fru. Efter maten ska vi pysa hem till oss och kika på film och dricka milkshake och frossa tortillachips med goacamole eller hur det stavas. Nu måsye jag dra. Göteborg imorgon. Yaa! Puss,

Evelina

Milk.

         
willa holland

Färgklick i vänstra hörnet.


Vem vill inte ha detta liksom? Jag är förälskad.
Amanda Briné

Homecoming,



I´m home from school. Today hade vi ett novellprov och ett hemkunskapsprov. My novel sucked shit! Men efter hemkunskapsprovet fick vi baka bullar. Till det fick vi té och allt smakade incredible . Enough about school. Now i´m very sugen på choklad och kaffe. TV and a warm bed och allt kommer klaffa finfint. I like my svengelska väldigt much.

Eve.Peve.Päron.Puff.


Hong.Kong.Garden


Jag orkar inte med skolan längre! men som tur är de ju helg imorgon !
Amanda

MK.


                                                                                           Bild: dirtyglam.blogg.se

alma.alma.alma.



Alma får banne mig ta och sluta vara så sjukt snygg!!

Häärligt! Äntligen ska jag åka till Göteborg och storshoppa. Om jag hittar något förstås. Skor framförallt. Det är liksom lite Hej kom och hjälp mig varning över min skohylla just nu. Frågan är bara vad jag ska köpa för skor. Vill ha något annorlunda som ingen annan har. Kängor, kanske med klack? Något MC-inspirerat. Ska försöka hitta en riktigt fräsh jacka också. Päls är ju galet snyggt. En mysig kofta står högt på listan också. Hoppas att mami vill följa med mig. Då får man alltid dubbelt så mycket köpt. Jag mååste ha kläder liksom!!(hur bortskämt det än låter) Nu är min franska lektion slut. Perfekt! Puss,

evelina

Fattas fyra.


Ella.Bella.Bus.

Mandy.Bandy.Boy.

Mini.Chocolate.Chips.Cookies.


 mini chocolate chips cookies = himlans goda !
Skor.dinsko, Skjorta. JC

A

Grym låt.


Who - Five O'Clock Heroes feat. Agyness Deyn

AliceAliceAlice.





Seriöööst. Snyggare får man fan leta efter!

I want fucking Christmas!



Gammal skjorta & monki kjol
E

....


Lights & Music - Cut Copy
Cut Copy - Hearts on fire

There´s a ghost in me,





Resultat efter tre timmars dansträning: Nyduchad i skönaste T-shirten och en mysig basker.
Resultat efter tre timmar dansträning: Sjukt trött, umtattad och tar allt i lugnaste tempot till lugnaste musiken.
Min dag. Ska fortsätta ta det lugnt. Framför teven med täcke, kudde & mintté. My favorite. 

E

Bakom mina glasögon,



Gåva från JC
E

Tråkmåns.med.spets.


Spetstopp GT


The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

I wanna be your mister,


´
Nymag Goth, Andreas Sjödin


Love is killing me,


Skjorta lika gammal som jag ungefär. Armband. Tights.
Det är fredagkväll och jag är hemma. Väldigt knasigt. Väldigt ovanligt. Väldigt tråkigt också för den delen. Men antingen åker jag till O och har tråkigt på en fredagskväll tillsammans med kompisar..eller så sitter jag kvar här. Och har ännu tråkigare. Det ena känns frestande på mer eller mindre sätt. Annars så har jag bakat bullar i princip hela dagen idag. Inte själv förstås! Jag och mina gruppmates samlar in pengar till EM i discodans i vinter. Kul nu? Nej! Kul i vinter? Jaaaa!
Njää, nu ska jag fortsätta bomba mina öron med grym musik och fundera på om jag ska dra till O eller ej..?

E

High.heels.


style.com

Do.anything.you.wanna.do.


I.want.those.fucking.shoooes.



Neeej! Nu är jag ledsen! Jag har ju typ hitta mina drömskor. Känns lite riskigt att slänga ut 15 hundralappar på ett par skor jag inte kan prova eller känna på i verkligheten innan. Dom finns nämligen på Chicy.se. Blä! Jagvill.Jagvill.Jagvill.Jagvill.Jagvillhadooom! Bläblä!

Evelina

Hej.


Me. and. my. crazy. feets.

The smiths.


Le chien et moi,



Hunden. Hunden, ja! Han är verkligen den bästa. Ett liv utan honom är som ett liv utan fantomenkaka(haha!). Kikar på Desperate House nu. Med hunden såklart.  Säsong 1. Lika bra då som nu. Ska ta soppa och mjölk i pausen och sedan försöka skiva färdigt min novell till svenskan. Och en sista sak bara. Top Model ikväll alltså. INTE missa, upprepar jag! Puss,

Evelina

Champion.


tee- lånad av min syster. Jag ska köpa en egen i en mindre storlek och göra till magtröja rätt så nice. Amanda

Kate.


Don't know what to think feel or say.


Baby, will you be my..Corona and Lime?




Tee: Myrorna Jeanskjol: (håll i er nu) Systers, kompis, mammas gamla kjol som jag sedan sytt in och klippt av
Armband: Allt från mormors till Montenegro till farmors och till Tjeckien.  Brills: Gåva från några vänner

Inte dagens outfit precis, men en outfit i alla fall. En favorit i garderoben närmare sagt(+ min hatt från Bornholm också).
Annars har inte så mycket att säga er idag. Skolan flyter liksom på, detsamma med dansen. Vardagarna går segt, helgerna alldeles för fort. Jag längtar fruktansvärt mycket till jul. Det vanliga helt enkelt(inte för att jag går runt varje dag och drömmer om julafton precis). Imorgon börjar en ny Top Model säsong. Inte missa! Nu ska jag ta mig an Kemi läxan. Tråååkigt!

Evelina

080908


strumpbyxor- hur gamla som helst. Skjorta- JC herr. Kängor- gåva.
Amanda

Hot. Hot.


Ge mig bara jeansen !!

Pippi.pippi.pippi.pippi.


Dessa kängor ska jag minsann köpa mig. Fashionsquad. Hon är sjukt snygg i sina!

Evelina

She was buzzin all over me,



Mintté. Musik. En varmfilt. God Morgon!

E

Crazy.


Jag har bilvit ny förälskad i denna väst igen men jag har ett problem:/ jag har iget att ha den till eller ja jag vet inte vad jag ska ha till den. Amanda

Godmorgon!


Linne- Urban outffiters secondhand avdelingen ( herr ). Skor- Gåva. Amanda

Trött & uttråkad..



..det är vad jag är just nu. Har vart ute och kvällen slutade rätt tidigt som ni kanske märker på klockslaget. Men som sagt, jag är trött. Och uttråkad. Hade jag inte vart trött hade jag vart ute längre. Hade det inte det inte öst ner när vi cyklat tvärs över stan hade jag vart ute längre. Men nu var jag trött och regnet öste ner så jag tog min cykel och trampa hemåt och nu sitter jag här. Uttråkad. Och trött. Imorgon är det träning så jag ska nog packa ner mig under mitt fluffiga duntäcke nu. Mysa med hunden och sedan sova. So long!

Evelina

TIC.


Lost in hollywood,



Hatt: Bornholm Spetsbody: GT Stentvättat: Cheap Monday
Tack för en trevlig kväll, Amanda. Hon bjöd på tacopaj, nachos, cola och vitchokladmousse och sedan var vi mätta. Då låg Amandas systers olagligt roliga sanning och konsekvens spel framme och fick bli sysselsättningen i några timmar. Lite folk kikade in ett tag och efter att ha delat några hemligheter med varandra satt vi uppkurade i soffan framför En kärlekshistoria. Det var Amandas födelsedagsmiddag med hela dröset tjejer. Brabra!
Idag har vädret varit så blött att jag, G & M har i princip legat hela dagen i soffan framför alla tiders olika program och filmer. Det enda stopp vi gjorde var lunchen som fick bli att grilla korv i G:s öppna spis. Mysigt värre. Gott värre också för den delen. Nu ska jag äta middag. Lax. Hejdå!

Evelina

this is the life.


nergosad.i.sängen.med.fler.baket.mentos.i.handen.

Growing wilde and fire.


Sorry igen att jag inte gjort några inlägg på ett  tag, jag har liksom inte hunnit, för det första har skolan börjat igen och sen så jag jag fyllt år i helgen så det har hänt mycket men jag ska försöka göra inlägg varje dag, får se hur det går. här får ni en bild på mina ny byxor från cheep monday. Puss Amanda 


Fucking gorgoeus,


RSS 2.0