YOU HAVE ONE OF THE WORLD´S MOST BEAUTIFUL HAIR.


one. twoo. three. four. tell me that you love me more.




Tro det eller ej men vi har haft lussebullsbak för hela slanten hemma hos mig. Nu ska det njutas. Med en iskall mjölkdrink till det. Puss,

E.

the clock is nearly 4.00 and i'm having a great time.


Det är halloween imorgon och jag skulle mer än gärna vilja springa runt på fester iklädd detta. Synd att jag inte har ett enda plagg som är i närheten av detta då. Menmen, jag kör på spets istället. Nu väntar något fucking mysigt.. återkommer.

E.

ABADDAY.


Det är grått och blåsigt ute, ett sådant väder man kan klara sig utan. Allting blir fel. Jag är stressad utan anledning. Jag har inget att gör, sitter i min soffa och kollar på skit program med ett tuggummi i käften. I dag är det en sådan dag man lika gärna kan klara sig utan.

Amanda


what do you want from me?


SUPERSTAR, WHERE YOU FROM MY HOUSE I´LL GOING.



jag har just kommit hem från några dagars landslagsträning i Västerås. om nån trodde att jag hade dött liksom. men nej, nej, jag lever och mår bra till viss del. benen värker, knäna är blåa och jag kan somna vilken sekund som helst, men annars.. så är allt bra. discodans EM väntar ju i december. can't wait! och för alla er som har sett so you think you can dance, scandinavia så vet ni ju säkert vem Emma är som kom fyra i finalen. i vilket fall som helst så fick vi en lektion med hennes och vi gjorde en sjukt kul dans till Womenizer. dansen är grym! precis som henne.
nu: bubbelpool. oj,oj,oj,oj, vad härligt.
Puss.                                                                   Evelina.

SHOESAREMADETOBEHOT.


PARIS HERE I COME.


Hellä! Jag och mamma har beställt med oss massvis med kinamat och vi ska snart lyfta på våra rumpor och hämta maten, sedan hem till Olivia och Agneta för att beställa en resa till PARIS (Älskar PARIS)! Vi ska försöka komma ditt I börja av våren när det fortfarande är lite kallt så man kan sitta men en päls på en ute servering med en kaffe latte. AMANDA. 


ANYWAY, I JUST WANT TO KICK YOU.


Jag är helt slut i kroppen. Det är helt sjukt vilken dålig kondis jag har! Olivia och jag var och simmade lite utav all rastlöshet orkade vi bara simma typ 8 längder. Det kändes i armarna kan jag säga. ska gå till badhuset en gång till i veckan fast än att det är så sjukt tråkigt och det tar död på mig. AMANDA


When i go on the streets of NEW YORK. When i dance on a disco in LONDON.


PLEEEASE MAMI AND DADI ?


Oh my gosh! Fashiontoast i all ära.

COLDPLAY AS IN COLD PLAY.


Sitter med enorma hörlurar och låter Colplays Warnings sign spela på repeat. Min hjärna har tydligen bestämt sig för att Coldplay låter bäst av allt i min öron. Det är bra tycker jag. Jag får rysningar av precis alla låtar som kommer från deras munnnar. Dom är amaaaazing!

E.

I FEEL LONELY.


BAD GIRL AT NIGHT.





yesterday. E&A

I MISS MY MOM, I MISS MY DAD, I MISS MY VERY FIRST START.


sålt muffins hela morgonen. boring as hell. inte gick det bra heller. det var tomt på folk. hallåå allt folk? vart ä ni?
nu ska jag mysa med gossip girl & nått varmt. Amanda lovade att hälsa alla pälsar i göteborg från mig. om jag bara hade en här hemma som jag kunde klämma på. fejk såklart. hörde att min farmor hade en i leopard. fuck.

E.

HARPER’S BAZAAR JUNE 1994.


Nu drar jag till götet ses kanske i kväll eller i morgon. puss. A

I WANT ALL OF THEM.


TOPSHOP kan ni inte ha samma priser som H&M?

DEUXPETITESFLEURS.


I AM A BALLERINA DANCER, AND I LIKE IT.


LET THE SUN RISE, LET THE BIRDS SING.



tjaa, tro vad ni vill men jag har precis vart på julmarknad med mami & syrran. det omfattade julmust, pepparkakor, saffransbullar & en massa provsmak på choklad, glögg, julgodis m.m. rackarns mysigt. julstämningen börjar ju liksom försiktigt smyga sig fram. har ni sett att Åhléns förresten tatt fram julsakerna. tidigt, visserligen sant, men att tjuvstarta lite med julen har jag inga som helst problem med.
nu är jag tyvärr tvungen att baka typ 100 muffins. blä. ikväll mys. imorgon krök. Ciaaao!

Juste ja! en sak till bara.. HÖSTLOV!!     Evelina.

A loaner picture from cute Dirtyglam. I am in love with fake fur.


FEET IS MADE FOR DANCE.


I morgon är det fredag och det menas med att ta de lungt och ha film kväll. I övermorgon är det lördag och det menas med att det är party time!.

IS IT A DOG? IS IT A CAT? IS IT A WOMAN?


Mamma frågade mig just om jag ville hänga med henne till Götet på lördag. hell yaa. Nu ska de shoppas får man hoppas. Deam, prov i morgon ska nog börja plugga lite nu. Förresten är de någon som vet vad pälsen på Top Shop kostar ? Ching chong i långkalsong. Amanda

ONE TWO TRHEE FOUR.


brown eyes would be nice. just like that. E.

LOVE CORY & TAYLOR. LOVE KENNEDY & WARREN.


not in mood for something. minst två prov vareviga vecka. träning. träning. träning. men vet ni? jo, höstlovet,ja! två dagar kvar..
nu ska jag käka paj. Bye. (mästare på att rimma? öhjaaa!)               Evie.

I CAN´T LOOK AT YOU.


HOTY

CAROLINA.GYNNING.



skönaste bruden ever alltså. haha. bloggen är precis som hon..crazy & störtskön. vi gillar carolina gynning!!

DIDN´T YOU KNOW? I´M THE CRAZY BITCH IN TOWN.


tänkte precis inviga vårat springband här hemma. intressant..hmm. efter 5 km får det helt enkelt bli en varm dusch. förbereder mig inför Betty & Desperate ikväll. pepparkakorna och mjölken åker nog fram också. alltihop i ren Evelina&Amanda-för-ett-år-sen-varje-tisdag-innan-konfan-anda. mycket bra ska ni veta!   E.


HAS BEEN A REALLY SLOW DAY TODAY WITH A PRESENTATION.


orkar inte skriva så mycket som ni kanske kan se på mina inlägg, ni får nöja er med eves text. Men det kan hända att jag skriver något långt inlägg någon dag. Amanda

DON´T BE SHY.



Vakna med The Voice och Champagne&fläder-té(tro det eller ej, men det finns en sån smak) .
Skola om 20 min. God morgon!

E.

MITT I NATTE. I VINKÄLLAREN.





muntlig redovisning & bad imorgon. blä.

EvelinaC.

uppdatering: Inget bad imorgon! På onsdag tydligen..freaking amazing yeaah!

yyami love it.


Who does not want to have this sent home in the Mailbox ?!. Amanda

When I go around the streets of NewYork.


rätt så sugen på dessa skor.


kolla in Super söta http://flashinglightss.blogg.se. Amanda

don't try to teach me how to do it. i'm the master.



balmains jeans säger jag "yummy" till. någon som har något tips var man kan hitta några liknande klorblekta jeans? tänkte nog kika på weekday. det får allt ta och bli ett göteborg besök på höstlovet som ligger en vecka bort. 

 E.

I want to have coffee and a fruit.


Have a nice day. Amanda

Good morning people, now begins a new week.


a fur bag i can´t take my eyes off.



okej.. spara eller slösa? den är häftig, inte sant? billig också. 129 på GT.
jag har bakat dubbel sats av kolakakor & om två timmar är det gossip girl. sitter fortfarande i pyjamas men så får det vara en sånhär söndag. första söndagen på flera veckor som jag inte behöver träna. aaaawesome!

E.

dancing.with.tears.in.my.eyes.


Inget ord som helst i världen kan beskriva hur lycklig jag är just nu. Inget kan få mig på sämre humör. Inget! Wihooo. Det handlar ju om dans förstås. Helt ointressant tycker ni säkert, så jag ska inte börja med en lång text om hur glad jag är för att danstävlingen gick susen igår o.s.v. hihi, nej nu ska jag föröska uppdatera lite mer kanske. Om jag har något att skirva om förstås. Ibland är det liksom helt tomt bara. Förövrigt kan jag säga att när jag kom hem igår kväll var jag var sjukt trött & sjukt hungrig efter en hel dags dansande med endast en halv fralla och litervis med vatten i magen. Det fick helt enkelt bli en massa mat & sedan bumbs i säng vid 10. Har sovit från 10 tills nu.Snacka om att jag är pigg som en ärta. Nu ska jag äta en huge brunch framför teven se på lite serier och vara allmänt lycklig. Pusspuss,

Evelina.


Now it's Saturday and everyone should be happy.


Have a good continuation of Saturday evening. Amanda & Evelina

I woke up with a cat. RRRandom


imilk

A year ago.


The Wolrd Should Revolve Around Me




Sitter i sängen med jycken i knät, tittar på Grey's Anatomy  & käkar Gott&Blandat. Sorry för dålig uppdatering också. Anledning: dansar hela dagarna & pluggar hela nätterna. Danstävling nu på lördag. Kanske borde börja springa om det ska gå bra. Var är kondisen liksom? Vi höörs,

E.

Out of the bubbles that have been brought together by sizzling brillant mollusks and darkest rocks becomes life.


Kolla på västen! hur snygg är den inte.


Dirtyglam.blogg.se                                                                                                                                             Alice

not feeling very well..





rutigt & spets.
jag mår inte bra idag alltså. det blev farligt sent igår och trots det fick ja ta mig upp ur min sköna säng, kila till dansen och träna i 4,5 h. Jag upprepar: 4,5 h!!  OM jag höll på att avlida? men det är ju tävling i helgen och min kondition är värre än ärtsoppa. 
och på tal om ärtsoppa är allt en soppa också. jag vet inte vad som är fel men det har blivit en hel del missförstånd mellan några vänner. men vi ska försöka lösa det. bara det att jag orkar verkligen inte mer!! typ.
skönt är ju i alla fall att det inte är något plugg & att gossip girl börjar nu.

Ev.


Godmorgon.


What.

Våran blogg krånglar just nu som ni kanske ser.


My face leaning in one direction


Jeansväst- Myrorna. Amandab

find it difficult to breathe.


Gammla trasiga jeans.

A

me and mr. jones.




jag har världens skönaste tröja.  mörkblå plysch.
jag har gjort världens godaste sallad. soltorkade tomater, kyckling, fetaost, pesto, inlagda vitlökar, ruccola, etc.
annars har jag dansat idag, på sockerbruket. utanför var det invigning av nya tåg- & busstationen. det har uppkommit en pressbyrå där, yeeey. självklart var vi tvungna att stanna till på invigningsfika också. kaffe & bulle 10 spänn. nu ska jag duscha i 100 plusgrader. fryser sönder. hugheees,

EvelinaC.


Yaa, jag ska blondera mig snart och köpa en svart päls.


M-K, Amanda

I managed to capture the chiquita banana, can you see it?





Chi, chi, chi. Cho, cho, cho. Chiquita banana.

back in the old days.






tre prov, två inlämningar, två läxor + en massa dansträning. ni anar inte hur skönt det är med helg. eller jo, det gör ni nog förresten.
kikar i gamla album & dricker kaffe. hittar en hel del roliga kort, synd bara att jag inte kan visa alla men här är i alla fall mina favoritbilder. hur gammal kan jag ha vart här? Två år kanske? jag tycker dom är väldigt fina i vilket fall som helst. helt oredigerade på alla sätt. bara en massa höst. höst.  höst.. på skogshyddan & villa giacomina. ett av dom finaste ställena här i stan. gillar min mössa också. och mammas jacka.
hur som helst, har just ätit äpple&kanel paj. nu ska jag fördjupa mig i våra fotoalbum igen. trevlig fredag hörrni,

Eviiie.

my friend.


Miss the summer very much. AmandaB

jackie jacksson.





denna bild får stanna kvar däruppe tills vidare. new york bilden är ju hemskt mycket jobbig & tjatig.

Rätt less på våran översta bild.


you want to go to the seaside?


Fysik är samma sak som döden för mig?!





Skoltrött så jag skulle kunna avlida!
 
Evie.

I want to take my gold shoes and fly away


Ingen ny sak.


I say just one thing, Big hair.


stay up with stay-ups.




Vakna 10. Åt frukost & plugga. Myste lite med mami & sis. Plugga lite till. Snart luncha på stan. Sen träna x2. Ikväll plugga ännu mer. Nu, sätta på mig kläder och dra till stan. Studiedag idag. Sagt det förrut, men ändå. Puss&hej,

E.

godemorgon alla fina.


why should the school take up the entire leisure time?


hollywood ain't no place for lovers anymore.



Somna när jag pluggade fysik. Så tråkigt är det. Vakna upp med boken på magen och drabbades av en "just-woke-up" panik..om det nu finns något som heter så. Nu ska jag ut en liten sväng med jycken. Sedan fortsätta med fysik och ikväll sen kommer jag, mamma & syrran sitta framför rutan, se på film och frossa i en äppelaj som jag ska baka efter min och jyckens promenad.  Jycken ska visst också va med och kolla på Desperate Housewives. I soffan. Där han kommer somna, som han alltid gör. Han är ju för söt.

E.

sometimesiwishiwasaghostwithnofeelings.lifewouldbealotmoreeasier.



hösten har verkligen kommit på allvar nu. och med hösten kom alla problem också. men jag tar det med en klackspark. man får helt enkelt låtsas som inget och låta allt rulla på som vanligt, trots att det är svårt. jag är så lycklig att jag har min fina familj och alla mina fina vänner som stöttar i vått och torrt. älskar er något enormt!  
nog om det.. nu har jag en hel dags plugg framför mig,. Lycky me att det är studiedag imorgon då. det blir till att mysa ikväll. men först  ska jag  käka rödbetssallad och köttbullar. Byebyee,

E.

Everyone dreams about it.Some have just got it. Others will do anything to get it ...


Study, sleep, eat and film with girlfriends. AmandaB

creepy.


Lediga i morgon yaah.

Una mattina mi sveglio e vedere himel blu con una grande vello sole.


Gamla skjorna från JC och strumpbyxor från ålhens. AmandaB

what the hell is that.

Lägg märke till den gubben som är i bak på våran översta bild!


Suddenly you wake up one morning with an irresistible desire to dress up in snake fabric


Orm body- GT. AmandaB

Penso Sono in amore.


mylifeisamessandihopethatmygrandfatherisinheaven.



Ledsen om det blir lite dåligt med uppdatering den närmasta veckan. Det är väldigt struligt i mitt liv just nu. Min morfar gick bort idag kl. 1 & jag pluggar varenda minut jag inte dansar. Men så snart jag piggnar är jag nog tillbaka på spåret igen. Puss så länge,

Evelina.

A sunday walk with my parents and a fake dog and a fake fur.


AmandaB

Macchiato gatto.


Nike.


Söndags slapp med Nike tröjan på.
Gossip girl börjar i kväll inte missa. Godis till. AmandaB

The ting tings- Traffic light.


I love that song. Amandab

mhm.yaa.


mygreenfurisher.


galet glad över min nya päls. AmandaB

notanothercrazypicture.


ontheradioahhohh.



Softa pjuckar idag. Soft musik idag. Softa kläder idag. Kanelbullens dag idag...frossa! Ikväll blir det krööök! Go Evie&Mandy!
Ingen annan som ska göra nått kuligt?

Evelina.


Kina.garden.


Baby.





Körde råplugg igår med kaffe & after eight. Idag har jag fikat med IsChai(världens godaste) & chokladboll. Sedan dansade jag och nu sitter jag och funderar ut vad jag vill göra ikväll. Fredag & helg. Yaaa!

E.

dear you.


baka bullar.fika på stan. imorgon göteborg. shopping. Amandab

I'm thirteen, and I don't know what I want. Seventeen, I just don't know what I want.



Jag har bara en sak att säga er idag. Vi har zero lektioner imorgon.  Zero. Alltså noll lektioner. Och vad betyder det? Jo, att det är helg redan idag!! Men det finns fortfarande saker att plugga på. Fysik & engelska är bara några av alla. Menmen, jag ska fan inte klaga. Långhelg liksom! Puss.puss.puuuss.

Evelina.

OFF.


Ingen mer uppdaterning i dag för nu blir de plugg. Amandab

topshopayearago.



Något år gamla. Inte mindre snygga för det. Top Shop som sagt förra året typ. Craazzy hot!!


E.


melikeaveryspecialkindofmusic.it'sgreat.

Kom nyss hem från en härlig cykeltur i regnet. Härlig? Not. Har tillbringat några timmar på ett fik tillsammans med en bunt kompisar och pluggat, druckit kaffe, käkat nötter & after eight. Kaffedrinkar och chokladbollar vare visst också. Annrs så råkade jag precis pilla av hela min lilltå nagel typ. Ajjj! Den var liten redan förrut men nu är den liksom TIIINY. Knappt en millimeter. Nu ska jag ta min ipodhögtalare och slå mig ner med syrran vid köksbordet, tända lite ljus, sätta på soft musik och plugga lite till. Byee.

Evelina.

youngkate.youngkate.kate.kate.


RSS 2.0